A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Авторський Олександра Антоновича Захаренка ліцей

Набутівської сільської ради
Черкаської області

Дата: від до Скинути

Мистецький фронт.

16 лютого 2024 року в приміщенні музею Авторського О. А. Захаренка ліцею відбувся благодійний захід. Підтримаємо ЗСУ! Кожен з нас воїн! Під патронатом БФ "Рідне Полісся". Мистецький фронт. Чудові пісні, гуморески звучали у виконанні Народного артиста України, Заслуженого діяча мистецтв, Народного Героя України Анатолія Демчука, Заслуженої діячки мистецтв - Лесі Порядченко, та Володара Гран-Прі Едуарда Порядченко.

12:47 16.02.2024

Безпека в інтернеті.

Метою бесіди було розширити і поглибити знання учнів про безпеку в інтернеті , наголошувалось на тому, що потрібно бути спостережливими та уважними, адже учні не завжди здатні ретельно проаналізувати рівень достовірності та безпеки , що містить віртуальний простір!

12:56 12.02.2024

Годівнички для птахів.

Взимку,коли випадає сніг,учні нашого ліцею кожного року допомагають зимуючим птахам. Діти майструють годівнички і прилаштовують їх всюди: біля ліцею, в дендропарку, в шкільному саду а також вдома.З великим задоволенням малеча слідкує, щоб годівнички не пустували .Всі знають,що маленьких пернатих потрібно берегти і охороняти в скрутну хвилину.

12:05 08.02.2024

80 річниця від Дня визволення с.Сахнівка від фашистських загарбників.

8 лютого минає 80 річниця від Дня визволення с.Сахнівка від фашистських загарбників. Цього дня учні нашого ліцею вшановують пам'ять усіх українців, які під час Другої світової війни віддали життя , виганяючи нацистських окупантів з нашого рідного села Сахнівка.

12:01 08.02.2024

8 лютого - День визволення села Сахнівка.

Памʼять… Вона кличе, хвилює, стукає у наші серця. Вона доносить до нас, нащадків тих полумʼяних поколінь, імена тих, хто не шкодував своєї крові, хто приніс у жертву найдорожче- життя!

11:48 08.02.2024

Всесвітній день читання вголос

Всесвітній день читання вголос п'ятикласники Авторського О. А. Захаренка ліцею зустріли в бібліотеці свого закладу. Їм, маленьким читачам, до вподоби пізнавати світ не тільки через комп'ютерні технології, а й через читання гарно ілюстрованих, цікавих книг як самостійно, так і в колі друзів.

11:44 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень