A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Авторський Олександра Антоновича Захаренка ліцей

Набутівської сільської ради
Черкаської області

Дата: від до Скинути

Тиждень математики.

З метою розвитку математичної компетентності та зацікавлення учнів до вивчення математики в нашому ліцеї один з навчальних тижнів був присвячений цій науці.

18:49 11.03.2024

Тематична екскурсія "Тарас Шевченко і Корсунщина".

Знання здобуваються не тільки на уроках,але й під час цікавих подорожей та екскурсій. 6 березня учні 5-7 кл. збагатили свої знання відвідавши тематичну екскурсію "Тарас Шевченко і Корсунщина",яку провів завідувач історичного музею Корсунь - Шевченківського державного історико-культурного заповідника Станіслав Юрійович Степенькін. Діти дізналися багато цікавого про перебування Великого Кобзаря на Корсунщині, про пам'ятні місця, пов'язані з його іменем,про великий творчий спадок Т.Шевченка.

18:41 06.03.2024

Проєкт сценічних читань «Ми – з України».

Сьогодні, 05 березня 2024 року в Черкаському художньому музеї відбувся обласний проєкт сценічних читань «Ми – з України», присвячений 210-річниці від дня народження Т.Г. Шевченка.

18:19 05.03.2024

210 - річниця з дня народження великого Кобзаря - Т.Г. Шевченка.

Перші березневі дні на нашій землі пов'язані з іменем Шевченка,його славою,його духом,його мудрістю,любов'ю до України.Адже саме в ці дні Україна відзначає 210 - річницю з дня народження великого Кобзаря - Т.Г. Шевченка. На уроках літератури і виховних заходах говорили про нього як про поета-демократа,художника,борця за кращу долю рідного народу.Учні почули про нього як про людину,яка вміла будувати прекрасні стосунки з іншими людьми,мала широке коло друзів,про щиру безкорисну дружбу поета з відомими особистостями,про те,кого кохав Шевченко.

18:08 05.03.2024

Кібербулінг .

Кібербулінг — це новітня форма агресії, що несе за собою жорстокі дії з метою дошкулити, нашкодити, принизити людину з використанням інформаційно-комунікаційних засобів: мобільних телефонів, електронної пошти, соціальних мереж тощо.

17:57 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень