A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Авторський Олександра Антоновича Захаренка ліцей

Набутівської сільської ради
Черкаської області

Толока — символ єднання для кожного.

Дата: 10.04.2024 12:51
Кількість переглядів: 18

Тяжкі часи війни переживає наразі наша країна. І як ніколи важливим задля спільної Перемоги є наше єднання!

Толока — символ єднання для кожного, адже війна обов’язково закінчиться нашою Перемогою, а наша домівка, на відміну від домівки нашого ворога, – завжди має бути охайна й чиста!

Саме тому в Авторському О.А.Захаренка ліцеї вчора було проведено весняну толоку. До нас на толоку завітали заступник директора ТОВ НВФ «Урожай» ,голова громадської організації "Патріоти рідного краю-Україна" Романча Юрій Михайлович,радник голови Черкаської обласної ради Анатолія Підгорного, помічниця депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка, заступник голови громадської організації «Патріоти рідного краю – Україна» Старікова Наталія Володимирівна,Світлана Дорошенко ,керівник Корсунь-Шевченківської міської громадської приймальні депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка,депутат Набутівської сільської ради Таран Олександр Петрович,голова Набутівської сільської ради Величко Ірина Вікторівна,начальник відділу освіти культури,молоді та спорту Набутівської сільської ради Михайлюк Юлія Олегівна, староста села Слободяник Світлана Василівна.

Цього дня наш шкільний дендропарк поповнився спільно висадженими з нашими гостями кущами калини, туями, самшитом .Було впорядковано та прибрано досить немалу територію навчального закладу. Толока стала не лише днем упорядкування та озеленення території , а й святом дитячої радості та щирої посмішки. Адже нашим молодшим школярам від депутата Черкаської обласної ради, директора ТОВ НВФ «Урожай» Воскобойніка Олександра Анатолійовича було вручено портфелики з шкільним приладдям. Нашим юним футболістам- спортивні форми та м'ячі . Господарчим працівникам навчального закладу вручено такий потрібний садовий інвентар. Матерям та дружинам наших Захисників, які хочуть займатися фізичною активністю- палиці для скандинавської ходи.

Мене, як директора навчального закладу, переповнювали емоції

цього дня. Безмежні слова подяки депутату Черкаської обласної ради ,директору ТОВ НВФ «Урожай» Воскобойніку Олександру Анатолійовичу за подаровану дітям радість та посмішку( а в часи війни це надзвичайно важливо!) За увагу до матерів та дружин наших Захисників. За увагу до навчального закладу, що був створений невтомною працею та світлим розумом Олексанра Антоновича Захаренка!

Єднаймося, бо ми того варті! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень