A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Авторський Олександра Антоновича Захаренка ліцей

Набутівської сільської ради
Черкаської області

Акція «Зроби ляльку мотанку - підтримай ЗСУ»

Дата: 27.03.2024 12:31
Кількість переглядів: 6

Щасливо і радісно світилися оченята наших молодших школярів минулої середи від заходу, що відбувся в Авторському О.А.Захаренка ліцеї. Діти долучилися до акції «Зроби ляльку мотанку - підтримай ЗСУ» та разом із холодноярською народною майстринею Світланою Романчею виготовляли обереги для наших Захисників.

І як підсумок такої відповідальної роботи звучала у спільному виконанні «Червона калино,чого в лузі гнешся».

В цей час на іншій локації учні старших класів теж долучилися до важливої справи - разом із військовими інструкторами, представниками третього відділення Корсунь-Шевченківського ТЦК та СП вчилися надавати першу домедичну допомогу, розбирали та збирали макети АК, знайомилися із видами бойової зброї, вивчали правила поводження із вибухонебезпечними пристроями.

Після проведення даних цікавих та надзвичайно корисних локацій з учнями, відбулася зустріч представників бізнесу, влади, органів місцевого самоврядуваня з колишніми військовослужбовцями, їх родинами, юристами, психологами. На даній зустрічі вирішувались важливі питання, як допомогти ветеранам та військовим повертатися у цивільне життя.

Колектив Авторського О.А.Захаренка ліцею щиро дякує депутату Черкаської обласної ради, директору ТОВ «НВФ «Урожай» Олександру Анатолійовичу Воскобойніку, БО «Благодійний фонд «МХП-Громаді» та Волочай Т.В., ГО «Патріоти рідного краю - Україна» та його голові Юрію Романчі, голові Набутівської сільської ради Величко І.В. за ініціативу в проведенні даного заходу.

Щиро дякуємо за участь у заході радниці голови Черкаської обласної ради, помічнику депутата облради Наталії Старіковій, регіональному менеджеру БО «БФ «МХП-Громаді» Валентині Крижановській та Миколі Єфремцеву, керівнику ГП депутата облради О. Воскобойніка Світлані Дорошенко та депутату Набутівської сільської ради Олександру Тарану, начальнику Корсунь– Шевченківського управління Чекаськоі філії обласного центру зайнятості Валентині Германовій, начальнику третього відділення Корсунь-Шевченківського ТЦК та СП Бадюлько П.Г. Наближаємо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень