A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Авторський Олександра Антоновича Захаренка ліцей

Набутівської сільської ради
Черкаської області

Черкаський державний технологічний університет у межах просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» влаштував онлайн-зустріч зі старшокласниками Авторського О. А. Захаренка ліцею .

Дата: 21.03.2024 10:04
Кількість переглядів: 10

21 березня 2024 року Черкаський державний технологічний університет у межах просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» влаштував онлайн-зустріч зі старшокласниками Авторського О. А. Захаренка ліцею .

Учнів поінформували про широкий спектр спеціальностей та акредитованих освітніх програм, перелік яких постійно збільшується; професійний професорсько-викладацький склад, який забезпечує фахову підготовку високого рівня, відповідно, випускники ЧДТУ користуються попитом на ринку праці.

У зустрічі торкнулися теми молодіжного дозвілля для всебічного розвитку особистості, зокрема: гуртки за інтересами, інжинірингова школа Ноосфера, Інформаційний Центр ЄС, військова кафедра, автошкола, курси судноводіїв. Розповіли про розвинену інфраструктуру.

Учнів детально ознайомили про новації вступної кампанії-2024.

Наприкінці зустрічі майбутніх вступників закликали слідкувати за актуальною інформацією на офіційному сайті університету, ставити запитанням фахівцям Приймальної комісії та, за нагоди, завітати на День відкритих дверей ЧДТУ 5 квітня.

Щиро дякуємо, за інформативний захід!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень