A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Авторський Олександра Антоновича Захаренка ліцей

Набутівської сільської ради
Черкаської області

Ми - переможці проєкту партнерства " Спільнофонд "!

Дата: 15.03.2024 09:45
Кількість переглядів: 8

Маємо чудову новину!

Ми - переможці проєкту партнерства " Спільнофонд "!

Цей проєкт став можливим завдяки синергії Фонду громади «Подільська громада»,БО «БФ МХП-Громаді» за підтримки Isar Ednannia у межах програми Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.

За ці півроку ми взяли участь в навчанні " Проектний менеджмент", " Як громаді залучити ресурси", " Маркетингові комунікації в проєкті " . Ми пройшли навчання по написанню грантових проєктів у місті Вінниця . Провели не одну благодійну ярмарку, залучивши до приготування смаколиків як батьків ,дітей, так і готуючи смаколики всім колективом. Ми провели не одну квест- екскурсію,співпрацюючи з відомою туристичною фірмою " Імперія Тур" . Радо зустрічали гостей з Вінниці, знімаючи відеоролик про участь навчального закладу у проєкті.

Ми створили та зареєстрували ГО " Наші освітні ініціативи", що дало нам змогу продовжити участь у проєкті. Прийняли участь у багатьох онлайн-конференціях з приводу написання грантових проєктів.

Ми поставили перед собою ціль та твердо йшли до неї. А ціль наша- відновлення роботи шкільної теплиці, ідею створення якої започаткував Олександр Антонович Захаренко.

А ще весь цей час нас усіх( батьків, учнів, вчителів, громадськість села )об'єднувала спільна ідея- відновлення шкільної теплиці. . Колектив ліцею щиро дякує організаторам проєкту " Спільнофонд "- БО «БФ МХП-Громаді» та його директорці Волочай Т.В. , Фонду громади «Подільська громада» ,сільському голові Набутівської сільської ради Величко І.В. , підприємцям Прокоп'єву В.В., Гордієнку П.В., Терновій Н.П., Калініченку С.І., Ященко Л.А., старості села Слободяник С.В.

Тож переходимо на фінішну пряму та реалізовуємо проєкт в життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень