A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Авторський Олександра Антоновича Захаренка ліцей

Набутівської сільської ради
Черкаської області

7-й клас.Укр.мова

Дата: від до Скинути

25.03. Тема:Написання прислівникових словосполучень типу:раз у раз, з дня на день

25.03.Українська мова Доброго дня Тема:Написання прислівникових словосполучень типу:раз у раз, з дня на день Тему цю ми розглядали на минулому уроці. З поважних причин я не можу зайти у зум. Тому працюєте самостійно. 1.Повторюєте теоретичний матеріал за підручником. 2.Виконуєте вправи 418,419 або 376 і374 (письмово). 3.Слухаєте голосове пові- домлення і під диктовку пишете словниковий диктант. Успішної вам роботи. Якщо виникнуть труднощі, запитуйте.

13:52 25.03.2022

22.03. Складання тексту рекламного буклета

22.03.Українська мова Доброго дня. Складання тексту рекламного буклета молодіжного вбрання з використанням прислівникових сполуки до лиця, до смаку, не до речі, не до вподоби, на вибір, в міру 1.Напишіть правильно прислівники. По/азіатськи, по/вашому,десь/то, будь/де, далеко/далеко, будь/що/ будь, пліч/о/пліч, як/не/як,босо/ніж, ліво/руч, у/літку, з/боку. 2.Перегляньте презентацію https://naurok.com.ua/prezentaciya-do-uroku-rozvitok-movlennya-skladannya-tekstu-reklamnogo-bukleta-55694.html    і на основі прочитаного складіть конспект(що таке буклет, кроки створення буклета, реклама. 3.Відредагуйте речення і запишіть вірно у зошити 1)Ти сьогодні кльово вдітий 2)Я знаю, де афігенно модні шмотки. 3)Будемо отпадно. смотреться у цьому прицілі. 4)Ти виглядаєш стрьомно. 4.Складіть 4-5 речень до буклета, рекламуючи шкільне плаття або щось інше. Успіхів вам і миру

09:03 22.03.2022

16. 03. Тема:Основні орфограми у прислівниках(повторення)

16. 03. Українська мова Доброго дня. Тема:Основні орфограми у прислівниках(повторення) Діти,хто до нас прибув, ми навчаємося за двома підручниками(за О.Заболотним або за О. Глазовою).Більшість за Заболотним. Я даю домашні за обома. Сьогодні ми повторимо вивчені орфограми за $ 35-38 та стор. 171-178. 1.Повторіть усі правила цих параграфів і виконання такі завдання : 1)Вставте н чи нн у прикметниках і утворіть від них прислівники. Незмі...ий, глиби... ий, яс... ий, щоде... ий,безмеж...ий, жаліс...ий, со...ий, стара... ий, сум... ий, спокій... ий, смире...ий. Наприклад, страшенний - страшенно. 2)Запишіть слова у дві колонки:1) и в кінці прислівників, 2) і в кінці прислівників. Удвіч.., заоч.., восен..,взагалі.., декол..,звідк..,дедал.., надвор.., всю.., наодинці.., віднині.., навколішк... 3)Розкрийте дужки і запишіть у зошити. (Не)щоранку,(ні) як, (не) обачні, (не)хотя,(не)сьогодні,(ні) трохи, (ні) туди (ні)сюди,(не) видно, (не) влітку. Успіхів вам і миру.

20:52 16.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень